Csatolt dokumentumok
Leírás és Paraméterek
A ToTu Kávé Ital a ToTu ital kávéval ízesített és eritrittel édesített változata. A termék valódi kávé hozzáadásával készül, így az igazi élénkítő hatást kis kalória bevitellel, cukormentesen érhetjük el.
A ToTu Kávéital „A” osztályú, friss tyúktojásból a tojássárgája elválasztásával, homogénezéssel, pasztőrözéssel előállított tojásfehérje koncentrálásával készül. A késztermék megfelel az 1308/2013/EU, az 589/2008/EK, a 853/2004/EK, a 2073/2005/EK, a 1881/2006/EK és a 49/2014.(IV.29.) VM rendeletek előírásainak. A tyúktojáson kívül egyéb allergén összetevőt nem tartalmaz.
Gyártja és forgalmazza: Capriovus Kft., 2317 Szigetcsép, Dunasor 073/72 hrsz.
Tel./fax: +36 24 418 296
Gyártás helye: 2317 Szigetcsép, Dózsa Gy. u. 0116/15 hrsz. (HU 913 EK)
Származási ország: Magyarország
Minőségbiztosítási rendszer: ISO 9001:2015, HACCP
[FIZIKAI ÉS KÉMIAI PARAMÉTEREK] | |
Összetevő | Tojásfehérje, édesítőszer (eritrit), ivóvíz, inulin, instant kávé. |
Szín | Világosbarna |
Íz és illat | Kellemes, kávéra emlékeztető |
Állomány | Homogén, hígfolyós, héj, vagy egyéb eredetű szennyeződésektől mentes. |
* | |
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 209 kJ/50 kcal |
Zsír | 0 g |
-amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 9,6 g |
-amelyből cukrok | 0,5 g |
Rost | 0 g |
Fehérje | 5,3 g |
Só | 0,3 g |
* | |
Egyéb adatok | |
Transz zsírsavak (TFA) | 0 g |
Koleszterin | 0 g |
* | |
[MIKROBIOLÓGIAI PARAMÉTEREK] | |
Szalmonella | 0/25 g (MSZ EN ISO 6579:2006) |
Mikróbaszám | <104/1g (MSZ EN ISO 4833-1:2014) |
Enterobacteriaceae | <10/1g (MSZ EN ISO 21528-2:2007) |
* | |
[EGYÉB JELLEMZŐK] | |
Fogyaszthatósági idő | 30 nap |
Tételjelölés | a lejárati dátum, nn.hh.éééé. formátumban, a tégely oldalán. |
Csomagolás | Dézsmazáras műanyag palack. |
Tárolás | 0 - +4 oC közötti hőmérsékleten, tiszta, idegen szagtól mentes helyen. |
Kiszerelés | 250 g. |