Csatolt dokumentumok
Leírás és Paraméterek
[FIZIKAI ÉS KÉMIAI PARAMÉTEREK] | |
Összetevő | Tojásfehérje, eperpüré, édesítőszer (eritrit), inulin, étkezési só. |
Szín | Rózsaszín |
Íz és illat | Kellemes, epres joghurtra emlékeztető, minden idegen íztől és illattól mentes. |
Állomány | Homogén, kiválástól mentes, sűrűn folyó. |
* | |
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 336 kJ/80 kcal |
Zsír | 0 g |
-amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 15 g |
-amelyből cukrok | 1,7 g |
Rost | 0 g |
Fehérje | 9 g |
Só | 1,5 g |
* | |
Egyéb adatok | |
Transz zsírsavak (TFA) | < 0,1 g/100 g zsír |
Koleszterin | 0 g |
* | |
[MIKROBIOLÓGIAI PARAMÉTEREK] | |
Szalmonella | 0/25 g (MSZ EN ISO 6579:2006) |
Mikróbaszám | <104/1g (MSZ EN ISO 4833-1:2014) |
Enterobacteriaceae | <10/1g (MSZ EN ISO 21528-2:2007) |
* | |
[EGYÉB JELLEMZŐK] | |
Fogyaszthatósági idő | 30 nap |
Tételjelölés | a lejárati dátum, nn.hh.éééé. formátumban, a tégely oldalán. |
Csomagolás | Dézsmazáras műanyag tégely. |
Tárolás | 0 - +4 oC közötti hőmérsékleten, tiszta, idegen szagtól mentes helyen. |
Kiszerelés | 125 g. |