Csatolt dokumentumok
Leírás és Paraméterek
Sokoldalú termék, az egészséges táplálkozáshoz tartozó ételkészítés minden területén jól használható. A testépítők a fehérje bevitel növelésére, a tejre, tejtermékekre érzékenyek és a Paleolit ételeket fogyasztók a tehéntejből és származékaiból készült ételek helyettesítésére használhatják.
A ToTu ital az Európai Parlament és a Tanács 1308/2013/EU és a Bizottság 589/2008/EK rendelete szerinti „A” osztályú, friss tyúktojásból a tojássárgája elválasztásával, homogénezéssel, pasztőrözéssel előállított tojásfehérje koncentrálásával, valamint enzimkezeléssel készül. A tyúktojáson kívül egyéb allergén összetevőt nem tartalmaz. A termék nehézfém, dioxin és PCB tartalma megfelel a Bizottság 1881/2006/EK és a 49/2014 (IV.29.) VM rendeletek által meghatározott előírásoknak.
Gyártja és forgalmazza: Capriovus Kft., 2317 Szigetcsép, Dunasor 073/72 hrsz.
Tel./fax: +36 24 418 296
Gyártás helye: 2317 Szigetcsép, Dózsa Gy. u. 0116/15 hrsz. (HU 913 EK)
Származási ország: Magyarország
Minőségbiztosítási rendszer: ISO 9001:2015, HACCP
[FIZIKAI ÉS KÉMIAI PARAMÉTEREK] | |
Összetevők | Tojásfehérje, víz, étkezési só, ételecet, proteáz enzim. |
Szín | Fehér. |
Íz és illat | Kellemes, idegen íztől és illattól mentes. |
Állomány | Homogén, hígfolyós. |
Szárazanyag tartalom | 6 % |
* | |
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 97 kJ (23 kcal) |
Zsír | 0 g |
-amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 0,1 g |
-amelyből cukrok | 0,1 g |
Rost | 0 g |
Fehérje | 5,6 g |
Só | 0,10 g |
* | |
Egyéb adatok | |
Transz zsírsavak (TFA) | < 0,1 g/100 g zsír |
Koleszterin | 0 g |
* | |
[MIKROBIOLÓGIAI PARAMÉTEREK] | |
Szalmonella | 0/25 g (MSZ EN ISO 6579:2006) |
Mikróbaszám | <104/1g (MSZ EN ISO 4833-1:2014) |
Enterobacteriaceae | <10/1g (MSZ EN ISO 21528-2:2007) |
* | |
[EGYÉB JELLEMZŐK] | |
Csomagolás | Dézsmazáras műanyag palack |
Kiszerelés | 300g |
Minőség megőrzési idő | 30 nap |
Tárolás | 0 - +4 C közötti hőmérsékleten, tiszta, idegen szagtól mentes helyen. |
Tétel jelölés | A lejárati dátum. |