Csatolt dokumentumok
Leírás és Paraméterek
A Főzött tojássárgája rúd az Európai Parlament és a Tanács 1308/2013/EU és a Bizottság 589/2008/EK rendelete szerinti „A” osztályú, friss tyúktojásból készített, homogénezett és pasztőrözött tojássárgája lé felhasználásával készül. A tyúktojáson kívül egyéb allergén összetevőt nem tartalmaz. A termék nehézfém, dioxin és PCB tartalma megfelel a Bizottság 1881/2006/EK és a 49/2014.(IV.29.) VM rendeletek által meghatározott határértékeknek.
Gyártja és forgalmazza: Capriovus Kft., 2317 Szigetcsép, Dunasor 073/72 hrsz.
Tel./fax: +36 24 418 296
Gyártás helye: 2317 Szigetcsép, Dózsa Gy. u. 0116/15 hrsz. (HU 343 EK)
Származási ország: Magyarország
Minőségbiztosítási rendszer: ISO 9001:2015, HACCP
[FIZIKAI ÉS KÉMIAI PARAMÉTEREK] | |
Összetevő | Tojássárgája lé |
Szín | Világos sárgától a sárgáig. |
Íz és illat | Főzött tojássárgájára jellemző, kellemes, idegen íztől és illattól mentes. |
Állomány | Homogén, egyenletesen átfőtt, héj, vagy egyéb eredetű szennyeződésektől mentes, apróbb légbuborékokat tartalmazhat. |
Szárazanyag tartalom | min. 40 % |
* | |
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1 469 kJ/350 kcal |
Zsír | 26,0 g |
-ebből telített zsírsavak | 7,8 g |
Szénhidrát | 2,0 g |
-ebből cukrok | 0,6 g |
Rost | 0 g |
Fehérje | 13,0 g |
Só | 0,12 g (irodalmi adat) |
* | |
Egyéb adatok | |
Transz zsírsavak (TFA) | < 0,1 g/100 g zsír |
Kémhatás (pH) | 6,0 - 7,0 |
* | |
[MIKROBIOLÓGIAI PARAMÉTEREK] | |
Szalmonella | 0/25 g (MSZ EN ISO 6579:2006) |
Mikróbaszám | max. 105/1g (MSZ EN ISO 4833-1:2014) |
Enterobacteriaceae | max. 102/1g (MSZ EN ISO 21528-2:2007) |
* | |
[EGYÉB JELLEMZŐK] | |
Csomagolás | Klipszeléssel lezárt, a kötelező jelölésekkel feliratozott műbélben. |
Kiszerelés | 500 g |
Minőség megőrzési idő | 35 nap |
Tárolás | 0 - +4 oC közötti hőmérsékleten, tiszta, idegen szagtól mentes helyen. |
Tétel jelölés | A lejárati dátum. |