Csatolt dokumentumok
Leírás és Paraméterek
A Body tojás az Európai Parlament és a Tanács 1308/2013/EU és a Bizottság 589/2008/EK rendelete szerinti „A” osztályú, friss tyúktojásból a tojássárgája elválasztásával, homogénezéssel, pasztőrözéssel előállított tojásfehérje léből készül. A termék a tyúktojáson kívül egyéb allergén összetevőt nem tartalmaz. A termék nehézfém, dioxin és PCB tartalma megfelel a Bizottság 1881/2006/EK és a 49/2014.(IV.29.) VM rendeletek által meghatározott határértékeknek.
Gyártja és forgalmazza: Capriovus Kft., 2317 Szigetcsép, Dunasor 073/72 hrsz.
Tel./fax: +36 24 418 296
Gyártás helye: 2317 Szigetcsép, Dózsa Gy. u. 0116/15 hrsz. (HU 343 EK)
Származási ország: Magyarország
Minőségbiztosítási rendszer: ISO 9001:2015, HACCP
[FIZIKAI ÉS KÉMIAI PARAMÉTEREK] | |
Szín | Fehér. |
Íz és illat | Kellemes, főzött tojásfehérjére jellemző, idegen íztől és illattól mentes. |
Állomány | Egyenletesen átfőtt, héj, vagy egyéb eredetű szennyeződésektől mentes, apró légbuborékokat tartalmazhat. |
1 kg tartalmaz | ≈33 db tojás fehérjéjét |
Szárazanyag tartalom | min.:10,5 % |
* | |
Átlagos tápérték 100 g termék-ben | |
Energia | 238 kJ/56 kcal (irodalmi adat) |
Zsír | 0 g |
-ebből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 0,6 g |
-ebből cukrok | 0,6 g |
Rost | 0 g |
Fehérje | 12,5 g |
Só | 0,42 g (irodalmi adat) |
* | |
Egyéb adatok | |
Transz zsírsavak (TFA) | < 0,1 g/100 g |
Kémhatás (pH) | 8,0-9,0 |
* | |
[MIKROBIOLÓGIAI PARAMÉTEREK] | |
Szalmonella | 0/25 g (MSZ EN ISO 6579:2006) |
Mikróbaszám | max.:105/1g (MSZ EN ISO 4833-1:2014) |
Enterobacteriaceae | max. 102/1g (MSZ EN ISO 21528-2:2007) |
* | |
[EGYÉB JELLEMZŐK] | |
Csomagolás | Klipszeléssel lezárt, a kötelező jelölésekkel feliratozott műbélben. |
Kiszerelés | 250 g |
Minőség megőrzési idő | 45 nap |
Tárolás | 0 - +4 oC közötti hőmérsékleten, tiszta, idegen szagtól mentes helyen. |
Tétel jelölés | A lejárati dátum. |